iClean Carwash Naarden heeft een milievriendelijk wasstraat van 45 meter lang. U kiest een wasprogramma, rijdt op aanwijzing van de medewerker langzaam de wasstraat in. Versnelling in neutraal, voet van de rem, motor aan en ruitenwissensor uit. De automatische autobegeleiding voert uw auto vanzelf door de wasstraat. Take de tour.
iClean Carwash Naarden kent de wasprogramma’s brons, zilver, goud, platina en platina plus. Daarnaast kunt u kiezen uit VIP-Basic of VIP-DeLuxe. Naar de wasprogramma’s.
Voor slechts €9,- kunt u uw auto schoon laten wassen met het Brons-wasprogramma. Bekijk alle tarieven en onderdelen van de wasprogramma’s bij onze tarieven.
Wij zijn iedere dag open! Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. Deze plaatsen wij op de homepage van de website en communiceren wij via Facebook.
Voor de carwash hoeft u geen afspraak te maken. Wilt u gebruik maken van het VIP-programma, een schade laten herstellen of uw auto laten poetsen? Dan vragen wij u een afspraak te maken.
iClean Carwash Naarden heeft een moderne, milieuvriendelijke wasstraat en een ruimte overdekt stofzuigerplein. Bekijk onze video’s op ons YouTube-kanaal of op onze site.
iClean Carwash Naarden heeft een uniek FAN-programma. Bent u FAN, dan registeren wij uw kenteken bij ieder bezoek aan onze wasstraat en zo spaart u automatisch voor voordeel. Bekijk het FAN-voordeel. Ook hebben wij ieder seizoen mooie seizoensaanbiedingen. U vindt alle acties op onze actiepagina.