Aan het eind van de wasstraat rijdt u zo ons unieke grote overdekte stofzuigerplein op. Hier kunt u gratis uw auto stofzuigen. Bij ons geen gedoe met korte slangen: lange slangen aan beide zijden van uw auto vergroten het stofzuiggemak. De stofzuigers zijn superkrachtig en zo is uw auto snel helemaal stofvrij!

 

Wilt u ook uw matten eens grondig wassen? Maak dan gebruik van de mattenreiniger.

Voor de complete finishing touch haalt u een interieurgeurtje uit de geurautomaat!

Zo gaat u fris en schoon weer op weg

 

Nog meer service!

 

VIP

Wilt u geen gedoe en toch een schone auto? Kies dan voor de VIP-behandeling. Onze medewerkers nemen uw auto mee door de wasstraat. Klaar terwijl u wacht.

 

VIP-basis: wasstraat en stofzuigen. Binnen een half uur kunt u weer uw weg vervolgen.

VIP-deluxe: wasstraat, stofzuigen, ramen van binnen, dashboard. Met gratis interieurgeurtje. Binnen een uur uw auto weer spik-en-span.

 

Maak direct online een afspraak!

Handwas

Liever uw auto niet door de wasstraat? U kunt ook kiezen voor een handwas. Voor €50,- wassen wij uw auto, inclusief sponningen, randen, velgen, wielkasten en de motorruimte grondig met de hand.

 

Op afspraak.

XSRepair

Heeft u een kleine beschadiging aan uw auto? Aarzel niet en loop even langs bij iClean XS CarRepair. U vindt hen op het overdekte serviceplein tegenover de stofzuigers.

 

De schadespecialisten herstellen snel en vakkundig die nare beschadiging waar u zich vast al tijden aan ergert. Zij nemen de schade met u op en geven vooraf aan wat de reparatie gaat kosten. Zo zijn geen nare verrassingen achteraf.

 

Terwijl wij werken aan uw auto, kunt u wachten kan in de luxe wachtruimte waar u gebruik kunt maken van gratis wifi en heerlijke -gratis- cappuccino, espresso of thee.

 

Liever een leenfiets of een leenauto? Ook dat kan! Vraag een van onze medewerkers; zij regelen dit graag voor u.

 

Neem contact op!