iClean FAN

FANS van iClean Carwash Naarden profiteren nét even meer! Na iedere vijfde wasbeurt krijgen FANS een voordeelvoucher. Ook zijn er regelmatig interessante acties.

Deelnemen is gratis en inschrijven is snel en eenvoudig.

Het FAN-programma van iClean Carwash Naarden is uniek. Sparen gaat online, via kentekenregistratie. U ontvangt geen pas of zegeltjes, maar online vouchers die u eenvoudig kunt inwisselen bij de kassa.

 

FAN HC Naarden

Fan van Hockey Club Naarden? Word dan ook FAN van iClean Carwash Naarden. Dat levert u een schone auto op en uw club profiteert automatisch mee. Voor iedere wasbeurt van een geregistreerd HC Naarden-FAN, sponsort iClean uw hockeyclub. Een klassieke win-win situatie.

 

Samen profiteren van dit voordeel is eenvoudig: vul dit aanmeldformulier in en begin met sparen.

Fris de lente in!

In de lente van 2019 maken wij uw auto niet alleen van buiten stralend schoon, we besteden deze lente extra aandacht aan uw interieur. U ontvangt deze lente bij het wasprogramma Goud een gratis lentegeur voor in de auto.

 

Bij het wasprogramma Platina ontvangt u de lentegeur + een glas of interieurreiniger.

Bij Platina Plus ontvang u alle drie de producten helemaal gratis!

 

Kom snel langs en profiteer van dit frisse seizoenspakket!

 

Hoe werkt het?

Schrijf u eenvoudig en gratis in. U ontvangt dan direct uw eerste voordeelvoucher voor het wasprogramma Platina voor de prijs van Zilver in uw Wallet-app. Uw eerste voordeel zit dus direct al in de digitale knip. Wij koppelen uw e-mailadres aan uw kenteken. Let op: per e-mailadres kan slechts één kenteken worden geregistreerd.

 

Bij ieder bezoek aan iClean Carwash Naarden scannen wij automatisch uw kenteken. U hoeft dus geen pasje mee te nemen of inloggegevens te onthouden.

 

Na iedere 5 wasbeurten, ontvangt u een voordeelvoucher. Regelmatig zijn er seizoensacties met extra voordeel speciaal voor leden. En hebt u uw geboortedatum ingevuld? Dan ontvangt u ook nog eens een speciaal verjaardagscadeau.

 

Meedoen is gratis! Profiteer direct en schrijf u in!